Tak, w ustawieniach. Najpierw zużywane są minuty planu, a potem dodatkowe.
Aktywna subskrypcja zachowuje wszystkie korzyści. Dodatkowe minuty zwiększają wyłącznie dostępny czas przetwarzania.
W darmowym planie pozostałe limity zostają, ale maksymalna długość pliku wzrasta do 30 minut, rozmiar przesyłania do 256 MB, a pobieranie i przetwarzanie wsadowe zostają odblokowane. Porównaj limity na stronie cen.